Kvalitet

KVALITET

Hos BR Electronics har vi forligtet os til at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed gennem hele vores organisation

Vi efteruddanner os løbende og sørger for at holde os ajour med de kvalifikationer der skal til, for at yde den højeste service til vores kunder.

Vores mål er at være 100% korrekte i hver enkelt sag vi håndterer, så vi på den måde sikrer at kunden får den bedste oplevelse og vi løser den opgave, vi er blevet stillet.

Vi vurderer hver enkelt underleverandør, i overensstemmelse med vores kvalitetsstandarder. Dette sker for at forhindre levering af falske/mistænkelige komponenter, ikke godkendte produkter og produkter, hvis oprindelse ikke kan garanteres. Vi har lige nu over 5000 leverandører som er blacklistet.

BR Electronic er AS9100D Certificeret.

Vores lager ESD Certificeret, og vi leverer komponenter i henhold til Jedec standarden IPC/JEDEC J-STD-020D.1 og IPC/JEDEC J-STD-033C.1

Vi har vores eget testlaboratorie, som er udstyret med noget af det seneste udstyr til at sikre, at de komponenter vi leverer, er af allerhøjeste kvalitet. Vi har kraftige mikroskoper til Die verifikation, elektroniske testfaciliteter, højopløselige kameraer mv. Hver en komponent vi leverer, har været igennem vores indgangskontrol.

Du kan læse mere i BR Electronics købsbetingelser og salgs- og leveringsbetingelser.

 

KONTAKT OS

Lindeengen 24
2740 Skovlunde
Denmark
sales@brelectronics.dk
Tel: +45 4484 3331
Fax: +45 4484 3000